Hol a törvényes rend?

 2011.09.21. 15:58

 Vasárnap 40 ezer ember kiállt a ZP mellett.( bár egyesek szerint 2 millióan voltak) Ez tény! Csütörtökön az Újbudai Önkormányzat képviselő testülete dönt a hely további sorsáról, ez is tény.
 Ami még tény: a jelenlegi újbudai városvezetésnek sikerült 40 ezer embert mozgósítaniuk a várható döntésük ellen, és ez még egyetlen korábbi városvezetésnek sem sikerült. A kérdés csupán az, hogy megéri e kb.30 ember vélt nyugalmát biztosítani, több tízezer emberrel szemben?! Amit a ZP megtesz azért, hogy a környék tisztább és kulturáltabb legyen, azt másik szórakozó- és vendéglátóhelyek nem teszik meg, pont azokra a helyekre gondolok, ahonnan a panaszok többsége érkezik. Tele a Karinthy út környéke kocsmákkal, ők vajon fizetnek külön a bérleti díjon felül??? A válasz: NEM! Ez is tény. Egyébként ez tényleg nem politikai, inkább kulturális ügy, ez nem szól másról csak a rosszindulatról és az érdekcsoportok rivalizálásáról.


 Amit még nem tudunk:
- Ki nyer a ZP bezárásával? Talán egy új, nagy szórakozóhely a Nádorliget lakópark közvetlen szomszédságában?
- Ha nem lesz többé Zöld Pardon, akkor a panaszos lakók kire fogják kenni a környék kocsmáiból kiözönlő ittas egyének károkozásait, hangoskodásait?
- Ha fent említett probléma bebizonyítja, hogy mégse a ZP-vel volt gond, akkor ki fog kiállni és elismerni, hogy tévedtek??? A lakók, a frakcióvezető vagy a Polgármester?
Szóval a rendet a rendőrségnek és a mindenkori városvezetésnek kell fenntartania és nem úgy, hogy bezárják Budapest egyik legnépszerűbb kulturális központját.
 

 Tisztelt Polgármester úr! Tegye, amit a választások idején megígért! Teremtsen törvényes rendet Újbudán!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujbudaitenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr183243725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskályha 2011.09.22. 11:22:03

Akár mennyire is lehajtók által körbe vett terület, de a ZP nélkül legalább zöld volt. A ZP vegyen ingatlant és építsen, de zöldet ne foglaljon el, amúgy is kevés van a városban.

Molnár Sanyi 2011.10.11. 13:12:32

@kiskályha: Remélem azt a rengeteg kutyaszart majd te szeded össze azon a szép zöld területen...
süti beállítások módosítása